Brezplačna dostava pri naročilu nad 49,99€

Uporabniška pogodba določa pogoje uporabe spletne strain elviva.eu oz. elviva.si . Z vašo uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s temi pogoji uporabe. Ta pogodba je pravni dogovor med vami in Allba d.o.o.. Naročilo na spletno stran elviva.eu oz. elviva.si ali kakršnakoli druga registracija uporabnika pomeni, da se strinjate s tukaj določenimi pogoji uporabe. Objavljene vsebine so last podjetja Allba d.o.o.. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti lastnika, je prepovedano.

Allba d.o.o. lahko kadarkoli spremeni te pogoje uporabe, ne da bi vas o tem obvestila. Če po takih spremembah nadaljujete z uporabo tega spletnega mesta, to pomeni, da spremembe sprejemate in ste jih preverili ob vsakem obisku, saj so za vas zavezujoče, če uporabljate to spletno mesto.

Splošni pogoji poslovanja so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPOT) in z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT). Allba d.o.o. morebitnih napak na straneh glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov ipd. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti.

1. Naročanje
Oddano naročilo lahko kupec prekliče do trenutka, ko je pošiljka odpremljena. Preklic naročila je možno izvesti le na info@elviva.si. Po odpremi, preklic naročila ni več mogoč. Naročilo izdelka je možno v spletni trgovini.

2. Cene
Cene so končne. DDV je obračunan. Splošna stopnja DDV znaša 22%. Cene se lahko do trenutka oddanega naročila spremenijo brez predhodnega obvestila.

3. Popusti
Znižana cena izdelkov velja do izteka akcije, oziroma do odprodaje zalog, če je tako določeno. Lahko pa se vnese tudi koda kupona za popust, ki je vedno časovno omejena. Kode za popust se ne seštevajo.

4. Dobavljivost
Pošiljka bo odposlana najkasneje v roku 2-5 delovnih dni od prejema naročila.  Poštnina za Slovenijo (DPD) znaša 4,99 €. Za naročila nad 49,99 € je poštnina brezplačna (razen v primeru, da je na strani označeno drugače). V kolikor ob naročilu izdelka ni več na zalogi in/ali ne bo dobavljiv, vas o tem obvestimo najkasneje 3 dni od oddaje naročila po e-pošti in vas obvestimo o novem dobavnem roku. Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči na info@elviva.si, da bo izdelek odstranil iz naročila. Allba d.o.o. vrne kupcu morebitna že vplačana sredstva v roku petih delovnih dni, ostale izdelke iz naročila pa po izbiri kupca ali odpremi in dobavi ali pa celotno naročilo razveljavi.

5. Vračilo blaga
Kupec ima pravico, da v osmih dneh od prevzema izdelka le-tega vrne na naslov podjetja brez navajanja razloga. Strošek, ki bremeni kupca, je strošek posredovanja (pošiljanja) blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Izdelek mora biti vrnjen nepoškodovan, brez vidnih znakov uporabe in v nespremenjeni količini s predloženo kopijo računa. Če kupec odstopi od naročila, mu bo podjetje vrnilo vsa opravljena plačila takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14-ih dneh po prejemu vrnjenih izdelkov. Kupcu se vrnitev kupnine zavrne v primeru, da je razvidno, da je kakršnakoli poškodba nastala s strani kupca. Vračilo blaga se izvrši na: Allba d.o.o., Ulica Milana Majcna 12, 1000 Ljubljana.

6. Stvarna napaka
Če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo. Preverja se z drugim, brezhibnim izdelkom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca, oziroma navedbami na samem artiklu. Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki, skupaj z natančnim opisom le-te, obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled izdelka.

Splošni pogoji veljajo od 11. 5. 2020.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaOglej si vse izdelke