Brezplačna dostava pri naročilu nad 49,99€

SPOZNAJTE PREDNOSTI PROBIOTIČNIH IZDELKOV ELVIVA

Umazanija in neprijetne vonjave so posledica prisotnosti škodljivih bakterij; virusov in plesni v našem okolju oz. neravnovesja med dobrimi in slabimi mikroorganizmi.
Raziskave so dokazale, da uporaba klasičnih kemičnih sredstev nima dolgoročnega učinka. Škodljive bakterije se namreč ponovno naselijo na površino le nekaj minut po uporabi.

Čistoča prostorov in osebna higiena ter s tem odstranjevanje škodljivih bakterij,  pa sta ključna dejavnika pri zagotavljanju osnovnih pogojev za zdravo življenje.

Za dvig odpornosti našega organizma in zmanjšanje tveganja za razvoj bolezni in alergij, lahko poskrbimo z uporabo revolucionarnih ekoloških produktov, ki vračajo naravno ravnovesje v bivalno okolje in na kožo.

ELVIVA izdelki vsebujejo probiotike oziroma dobre bakterije, ki se hranijo s škodljivimi bakterijami in tako ustvarjajo dolgotrajno čistočo in zdravo mikrobioto.

DELOVANJE PROBIOTIČNIH IZDELKOV ELVIVA

Po nanosu izdelkov Elviva, probiotiki ostanejo aktivni na površinah (trda površina, tekstil, koža…) in nam zagotavljajo:

 • Globinsko delovanje: Probiotiki proizvajajo encime, ki prebavljajo organsko nesnago in površino mikroskopsko očistijo. Probiotiki ostanejo neprekinjeno aktivni več dni zapored.
 • Zdrava mikrobiota: Probiotiki so dobre oz. simbiotske bakterije, ki se nahajajo okrog nas (tudi na koži), zmanjšujejo tveganja za okužbe, kot je bilo dokazano v kliničnih poskusih (Caselli 2018; PLOS ONE).

Probiotični izdelki Elviva za čiščenje in nego z aktivnimi probiotiki so kombinacija okolju prijaznih detergentov, encimov in probiotičnih mikroorganizmov za odstranjevanje umazanije in škodljive obloge ter biofilma, zajedene globoko v površino. Vsaka umazana površina vsebuje biofilm ali oblogo, s katero se bakterije zaščitijo pred zunanjim svetom. Takšna obloga je prepredena s strukturo zelo obstojnih organskih spojin (proteini in eksopolisaharidi), kar zagotavlja idealno okolje za uspevanje neželenih patogenih bakterij.

Očiščena površina z izdelki Eviva postane neugodno okolje za škodljive bakterije in na ta način se zagotovi maksimalna higiena.

 

 

 

 

 • PREDNOSTI ELVIVA ČISTIL V PRIMERJAVI Z OSTALIMI ČISTILI
   
  Uporaba klasičnih in dezinfekcijskih sredstev ne uniči biofilma oz. večine patogenih mikroorganizmov, ki živijo znotraj njega. To zmore le narava sama s pomočjo probiotikov, ki dokončno razgradijo biofilm. Tako se s površin, ki so bile očiščene s probiotičnimi čistilnimi sredstvi ELVIVA, biofilm odstrani in vzpostavi zdravo naravno okolje, zaščiteno pred kolonizacijo škodljivih mikroorganizmov.

  Po uporabi izdelkov z aktivnimi probiotiki so površine okrog nas naseljene z neškodljivimi in koristnimi probiotičnimi mikroorganizmi. Probiotični mikroorganizmi zatem ustvarjajo mikrookolje, ugodno zase in obenem neugodno za škodljive bakterije. Novo ustvarjeni pogoji preprečujejo vnovično naseljevanje neželenih miokroorganizmov.

ekološko čiščenje s probiotiki

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elviva čistila v primerjavi z drugimi čistili

Oglejte si naše izdelke
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaOglej si vse izdelke